Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plateau Lions BIG EAGLE
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Utaka is nu in balbezit. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson met een sublieme pass. Okpara rent richting de bal. Okpara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Ikedia rent richting de bal. Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana schiet op doel. Abbey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka rent richting de bal. Utaka maakt een afschuwelijke overtreding. Utaka krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Ikedia de bal onder controle te krijgen. Udebuluzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia begaat een overtreding. Ikedia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Lions 41%, BIG EAGLE 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plateau Lions - BIG EAGLE 0:0

64e minuut.
Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe geeft de bal voor. Udebuluzor kopt de bal weg. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson geeft de bal voor. Okpara is nu in balbezit. Okpara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Lions - BIG EAGLE 0:1

78e minuut.
Abbey speelt de bal door. Klungelig pakt Thompson de bal. Utaka is nu in balbezit. Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ajide geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iyodo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utaka is nu in balbezit. Utaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plateau Lions - BIG EAGLE 1:1

83e minuut.
Inworp. Olabiyi met de inworp. Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbey geeft een hoge lob. Ikedia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Lions 48%, BIG EAGLE 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plateau Lions - BIG EAGLE 1:1