Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quirky United South East United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Nicholls kopt de bal weg. Dobson rent richting de bal. Keanе tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keanе krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Owеn bereikt de bal nog maar net als eerste. Owеn passt de bal zonder na te denken. CoIe rent richting de bal. Junior verovert de bal door een tackle van achteren. Junior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quirky United - South East United 1:0

17e minuut.
Bond probeert de bal aan de voet te houden. Dobson rent richting de bal. Nicholls onderschept slim de pass. Nicholls draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quirky United - South East United 1:1

32e minuut.
Callaghan rent richting de bal. Callaghan passt de bal in één keer door. Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Junior draait met de bal, schiet en ... Adams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quirky United - South East United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quirky United 40%, South East United 60%.
Quirky United - South East United 2:1

46e minuut.
Callaghan verovert de bal door een tackle van achteren. Callaghan geeft de bal voor. Klungelig pakt Clark de bal. Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Junior haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Dobson onderschept slim de pass. Callaghan is nu in balbezit. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaghan onderschept slim de pass. Callaghan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sykes geeft een lange en hoge pass. Daar is Junior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Junior onderschept slim de pass. Junior haalt uit met een fantastische trap. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark passt de bal in één keer door. Nicholls is nu in balbezit. Keanе bereikt de bal nog maar net als eerste. Keanе schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Tyson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bond met een sublieme pass. Tyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyson geeft een lange en hoge pass. Adams bokst de bal weg.

75e minuut.
Trippier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mainоo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Owеn passt de bal met de wreef. Mainоo bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaghan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Callaghan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Clark is nu in balbezit. Callaghan verovert de bal door een tackle van achteren. Callaghan probeert naar een medespeler te passen. Junior heeft problemen om de bal te vangen. Junior haalt uit met een fantastische trap. Adams bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quirky United 42%, South East United 58%.
Quirky United - South East United 2:1