Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chorley Poole Chesham Sports
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Lita passt de bal in één keer door. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wise begaat een overtreding. Wise krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Hancock de bal. Hancock passt de bal met de wreef. Ledson met een sublieme pass. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ledson probeert naar een medespeler te passen. O`Sullivan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thompson. O`Sullivan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ledson wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt O`Sullivan de bal. Shilton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Hancock verovert de bal door een tackle van achteren. Hancock geeft een lange en hoge pass. Thompson heeft problemen om de bal te vangen. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Hancock onderschept slim de pass. Lita rent richting de bal. Lita probeert naar een medespeler te passen. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
McGrath geeft een hoge lob. Hancock is nu in balbezit. Hirst rent richting de bal. Hancock verovert de bal door een tackle van achteren. Hancock draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nolan geeft de bal voor. Turner is nu in balbezit. Turner haalt uit met een fantastische trap. Robson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Poole - Chesham Sports 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Poole 55%, Chesham Sports 45%.
Chorley Poole - Chesham Sports 1:0

48e minuut.
Wise verovert de bal door een tackle van achteren. Ledson is nu in balbezit. Wise begaat een overtreding. Ledson raakt geblesseerd tijdens het duel. Lita wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
McGrath geeft de bal voor. Thompson kopt de bal weg. Thompson rent richting de bal. Lita onderschept slim de pass. Lita haalt uit met een fantastische trap. Shilton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
White controleert de bal met de borst. Murtagh is nu in balbezit. Murtagh passt de bal zonder na te denken. Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. Carragher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Poole 49%, Chesham Sports 51%.
Chorley Poole - Chesham Sports 1:0