Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torquay Celtic Telford Boys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Beckһam met een snelle inworp. Hunter met een sublieme pass. Jarvis speelt de bal door. Honeywood heeft problemen om de bal te vangen. Honeywood schiet op doel. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie passt de bal in één keer door. Bale geeft een hoge lob. Muir controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Dance geeft een lange en hoge pass. Daar is Beckһam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murray is nu in balbezit. Murray draait met de bal, schiet en ... James probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

39e minuut.
Bould met een snelle inworp. Wallace is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hunter. Hunter krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dance bereikt de bal nog maar net als eerste. Muir rent richting de bal. Dance verovert de bal door een tackle van achteren. Dance schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torquay Celtic 54%, Telford Boys 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torquay Celtic - Telford Boys 0:0

47e minuut.
Honeywood rent richting de bal. Owеn verovert de bal door een tackle van achteren. Middleton verovert de bal door een tackle van achteren. Middleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torquay Celtic - Telford Boys 0:1

58e minuut.
Murray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dance de bal. Jarvis is nu in balbezit. Dance verovert de bal door een tackle van achteren. Dance geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Burke geeft een hoge lob. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lescott. Lescott krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torquay Celtic 59%, Telford Boys 41%.
Torquay Celtic - Telford Boys 0:1