Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuneaton Invicta Weymouth Bees
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Saunders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolan is nu in balbezit. Dolan geeft een hoge lob. Milligan rent richting de bal. Milligan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rogan speelt de bal door. Salah probeert naar een medespeler te passen. Cantona is nu in balbezit. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rogan kan de bal niet met de borst controleren. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona speelt de bal door. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Invicta - Weymouth Bees 1:0

26e minuut.
Joshua probeert naar een medespeler te passen. Lambert rent richting de bal. Cantona is nu in balbezit. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nuneaton Invicta - Weymouth Bees 1:1

29e minuut.
Ramsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsay speelt de bal door. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan is nu in balbezit. Milligan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Hunter de bal. Joshua bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Invicta 46%, Weymouth Bees 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nuneaton Invicta - Weymouth Bees 1:1

63e minuut.
Salah passt de bal zonder na te denken. Garnacho is nu in balbezit. Garnacho passt de bal zonder na te denken. Ramsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuneaton Invicta - Weymouth Bees 2:1

82e minuut.
Cantona rent richting de bal. Slack is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lambert. Lambert krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton passt de bal in één keer door. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jewell geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hunter de bal onder controle te krijgen. Salah rent richting de bal. Joshua verovert de bal door een tackle van achteren. Joshua geeft een lange en hoge pass. Land probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuneaton Invicta 58%, Weymouth Bees 42%.
Nuneaton Invicta - Weymouth Bees 2:1