Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiseley University Chesham Sports
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


26e minuut.
Ledson rent richting de bal. Tremble bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledson rent richting de bal. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoо is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woodgate. Woodgate krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cornell onderschept slim de pass. Cornell met een sublieme pass. Wilson is nu in balbezit. Wilson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yorke de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ledson speelt de bal door. Hancock rent richting de bal. Cornell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cornell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley University 48%, Chesham Sports 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guiseley University - Chesham Sports 0:0

48e minuut.
Hancock met een sublieme pass. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan passt de bal zonder na te denken. McGrath rent richting de bal. McGrath geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fox rent richting de bal. Fox passt de bal zonder na te denken. Sansom heeft problemen om de bal te vangen. Sansom haalt uit met een fantastische trap. Regan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley University - Chesham Sports 1:0

61e minuut.
Stockdale passt de bal met de wreef. Cornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom verovert de bal door een tackle van achteren. Sansom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
White geeft de bal voor. Woodgate geeft de bal voor. Craven heeft problemen om de bal te vangen. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guiseley University - Chesham Sports 1:1

89e minuut.
Cornell speelt de bal door. Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom verovert de bal door een tackle van achteren. Sansom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley University 55%, Chesham Sports 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guiseley University - Chesham Sports 1:1