Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torquay Celtic Smileylawyer02
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Doeltrap. Walton met een harde bal richting middenveld. Mercer kopt de bal weg. Klungelig pakt Prince de bal. Prince haalt uit met een fantastische trap. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mercer is nu in balbezit. Bould verovert de bal door een tackle van achteren. Bould speelt de bal door. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Phillips passt de bal met de wreef. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer met een sublieme pass. Prince rent richting de bal. Prince draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kamara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Henderson komt het veld opgelopen. Cunningham zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wallace geeft de bal voor. Burke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pickford met een sublieme pass. Hendrie is nu in balbezit. Hendrie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torquay Celtic 62%, Smileylawyer02 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torquay Celtic - Smileylawyer02 0:0

49e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Wallace onderschept slim de pass. Wallace passt de bal met de wreef. Prince is nu in balbezit. Prince draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mercer verovert de bal door een tackle van achteren. Mercer passt de bal zonder na te denken. Prince rent richting de bal. Daar is Prince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prince passt de bal met de wreef. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mercer rent richting de bal. Mercer passt de bal met de wreef. Prince rent richting de bal. Prince schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torquay Celtic - Smileylawyer02 0:1

67e minuut.
Owеn verovert de bal door een tackle van achteren. Owеn met een sublieme pass. Mackenzie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prince is nu in balbezit. Prince haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Wallace geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wallace met de inworp. Mercer rent richting de bal. Mercer schiet op doel. Walton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Torquay Celtic - Smileylawyer02 0:2

72e minuut.
Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips geeft een hoge lob. Ifill probeert de bal met de borst te controleren. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mercer rent richting de bal. Mercer met een sublieme pass. Prince is nu in balbezit. Prince draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torquay Celtic - Smileylawyer02 0:3

82e minuut.
Walton trapt de bal weg van het doel. Pickford kopt de bal weg. Mackenzie probeert naar een medespeler te passen. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Murray geeft de bal voor. Henderson is nu in balbezit. Henderson schiet op doel. Bale rent richting de bal. Bale geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torquay Celtic 49%, Smileylawyer02 51%.
Torquay Celtic - Smileylawyer02 0:3