Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smileylawyer02 Torquay Celtic
Attack Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Pickford onderschept slim de pass. Pickford speelt de bal door. Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrie haalt uit met een fantastische trap. Walton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smileylawyer02 - Torquay Celtic 1:0

13e minuut.
Bould rent richting de bal. Prince verovert de bal door een tackle van achteren. Prince probeert naar een medespeler te passen. Pickford rent richting de bal. Pickford draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cunningham is nu in balbezit. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamara schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Wallace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bould speelt de bal door. Kamara is nu in balbezit. Kamara schiet op doel. Kaur probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smileylawyer02 - Torquay Celtic 1:1

25e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Bould rent richting de bal. Bould met een sublieme pass. Kamara is nu in balbezit. Kamara haalt uit met een fantastische trap. Lewis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Wallace met de inworp. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould passt de bal met de wreef. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Murray speelt de bal door. Dance rent richting de bal. Dance speelt de bal door. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Smileylawyer02 - Torquay Celtic 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smileylawyer02 65%, Torquay Celtic 35%.
Smileylawyer02 - Torquay Celtic 1:2

50e minuut.
Pickford rent richting de bal. Pickford geeft een hoge lob. Wallace kopt de bal weg. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie passt de bal in één keer door. Dance bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara rent richting de bal. Kamara haalt uit met een fantastische trap. Lewis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Smileylawyer02 - Torquay Celtic 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smileylawyer02 54%, Torquay Celtic 46%.
Smileylawyer02 - Torquay Celtic 1:3