Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weymouth Bees South East United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Walton geeft een lange en hoge pass. CoIe kopt de bal weg. Clark is nu in balbezit. Lambert onderschept slim de pass. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jewell geeft een hoge lob. Inworp. Perry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keanе is nu in balbezit. Keanе haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Bees - South East United 0:1

21e minuut.
Walton probeert naar een medespeler te passen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah met een sublieme pass. Lambert rent richting de bal. Lambert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Collymore geeft een hoge lob. Inworp. Wilson met een snelle inworp. Salah is nu in balbezit. Salah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Barnеs met een snelle inworp. Salah is nu in balbezit. Salah met een sublieme pass. Lambert rent richting de bal. Lambert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Clark speelt de bal door. Barnеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnеs passt de bal zonder na te denken. Keanе rent richting de bal. Keanе schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Bees - South East United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weymouth Bees 48%, South East United 52%.
Weymouth Bees - South East United 0:2

47e minuut.
Clark is nu in balbezit. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert passt de bal in één keer door. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Keanе is nu in balbezit. Keanе met een sublieme pass. Joshua heeft problemen om de bal te vangen. Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Bees - South East United 0:3

65e minuut.
Rogan probeert naar een medespeler te passen. Collymore rent richting de bal. Collymore geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nicholls de bal. Nicholls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Bees - South East United 0:4

86e minuut.
CoIe geeft de bal voor. Inworp. Webb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weymouth Bees 45%, South East United 55%.
Weymouth Bees - South East United 0:4