Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesham Sports Telford Boys
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Lescott is nu in balbezit. Ledson onderschept slim de pass. Ledson probeert naar een medespeler te passen. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Sports - Telford Boys 1:0

12e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan onderschept slim de pass. O`Sullivan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Stockdale geeft een hoge lob. Inworp. Hunter met de inworp. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Honeywood rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chesham Sports - Telford Boys 1:1

21e minuut.
Middleton rent richting de bal. Ledson is nu in balbezit. Honeywood begaat een overtreding. Honeywood krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Jarvis met een snelle inworp. Konsa geeft een hoge lob. Hancock kopt de bal weg. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hancock is nu in balbezit. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancock verovert de bal door een tackle van achteren. Hancock geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Beckһam kopt de bal weg. Klungelig pakt Best de bal. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... James werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Sports - Telford Boys 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Sports 49%, Telford Boys 51%.
Chesham Sports - Telford Boys 2:1

49e minuut.
McGrath geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. James trapt de bal weg van het doel. Middleton is nu in balbezit. Middleton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Woodgate is nu in balbezit. Beckһam onderschept slim de pass. Beckһam geeft een hoge lob. Honeywood is nu in balbezit. Honeywood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Sports 36%, Telford Boys 64%.
Chesham Sports - Telford Boys 2:1