Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brackley Waterlooville Walton Poole
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Anderton speelt de bal door. Daar is BeardsIey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaha is nu in balbezit. Simms onderschept slim de pass. Simms haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunk onderschept slim de pass. Dunk probeert naar een medespeler te passen. Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Strachan onderschept slim de pass. Strachan speelt de bal door. Wetherall is nu in balbezit. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Waterlooville - Walton Poole 0:1

40e minuut.
Quansah geeft de bal voor. Inworp. Wright met de inworp. Anderton rent richting de bal. Anderton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Waterlooville 53%, Walton Poole 47%.
Brackley Waterlooville - Walton Poole 0:1

47e minuut.
Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton verovert de bal door een tackle van achteren. Anderton passt de bal zonder na te denken. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey draait met de bal, schiet en ... Nicholls bokst de bal weg.

50e minuut.
Nicholls trapt de bal weg van het doel. Simms kopt de bal weg. O`Sullivan heeft problemen om de bal te vangen. Renner rent richting de bal. Renner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Strachan geeft een lange en hoge pass. Wetherall is nu in balbezit. Watson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wetherall roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wetherall kan niet meer verder spelen. Okocha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Waterlooville 54%, Walton Poole 46%.
Brackley Waterlooville - Walton Poole 0:1