Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kernow Argyle Brackley Waterlooville
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Brooking bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton is nu in balbezit. Anderton met een sublieme pass. Daar is BeardsIey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. BeardsIey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bradley probeert naar een medespeler te passen. Ali is nu in balbezit. Ali passt de bal in één keer door. Barmby is nu in balbezit. Barmby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Watson neemt de hoekschop. Daar is Lescott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brooking rent richting de bal. Anderton onderschept slim de pass. Anderton passt de bal met de wreef. BeardsIey is nu in balbezit. BeardsIey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kernow Argyle - Brackley Waterlooville 0:1

43e minuut.
Brooking geeft een lange en hoge pass. O`Sullivan kopt de bal weg. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ... Sansom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kernow Argyle - Brackley Waterlooville 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kernow Argyle 49%, Brackley Waterlooville 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kernow Argyle - Brackley Waterlooville 1:1

56e minuut.
Lescott geeft de bal voor. Inworp. Watson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooking bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey verovert de bal door een tackle van achteren. BeardsIey draait met de bal, schiet en ... Bradley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Acheampong bereikt de bal nog maar net als eerste. Acheampong geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lescott de bal onder controle te krijgen. BeardsIey rent richting de bal. BeardsIey haalt uit met een fantastische trap. Bradley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kernow Argyle 60%, Brackley Waterlooville 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kernow Argyle - Brackley Waterlooville 1:1