Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullbridge Police Skegness Sports
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pawlak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stubbs rent richting de bal. Stubbs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mercer onderschept slim de pass. Golding speelt de bal door. Prefect is nu in balbezit. Haynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Haynes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rigg onderschept slim de pass. Rigg passt de bal zonder na te denken. Yorke geeft een hoge lob. Way is nu in balbezit. Way haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Horsfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs verovert de bal door een tackle van achteren. Hughеs speelt de bal door. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Collymоre met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horsfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rigg is nu in balbezit. Rigg geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Police 50%, Skegness Sports 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hullbridge Police - Skegness Sports 0:0

54e minuut.
Rigg is nu in balbezit. WaIker verovert de bal door een tackle van achteren. WaIker probeert naar een medespeler te passen. Prefect rent richting de bal. Prefect geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Police - Skegness Sports 0:1

55e minuut.
Haynes heeft problemen om de bal te vangen. Stubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Prefect verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Haynes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haynes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs is nu in balbezit. Hughеs geeft een lange en hoge pass. Stubbs rent richting de bal. Stubbs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Thorpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thorpe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jenas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pawlak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Way. Way krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Police 56%, Skegness Sports 44%.
Hullbridge Police - Skegness Sports 0:1