Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullbridge Police Walton Poole
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Dunk met de inworp. Strachan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mercer. Strachan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Way is nu in balbezit. Dunk rent richting de bal. Way verovert de bal door een tackle van achteren. Way draait met de bal, schiet en ... Nicholls maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Police - Walton Poole 1:0

13e minuut.
Strachan probeert naar een medespeler te passen. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoigne geeft de bal voor. Renner is nu in balbezit. Renner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hughеs met een sublieme pass. Way rent richting de bal. Stubbs rent richting de bal. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hughеs is nu in balbezit. Simms verovert de bal door een tackle van achteren. Simms probeert naar een medespeler te passen. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hullbridge Police - Walton Poole 1:1

29e minuut.
WaIker met de inworp. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft de bal voor. Way is nu in balbezit. Way schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Police - Walton Poole 2:1

36e minuut.
Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way passt de bal in één keer door. Stubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Way is nu in balbezit. Way haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Police 60%, Walton Poole 40%.
Hullbridge Police - Walton Poole 2:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gascoigne met de inworp. Hughеs rent richting de bal. Simms verovert de bal door een tackle van achteren. Simms geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mercer speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Way de bal. Way draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Police - Walton Poole 3:1

58e minuut.
Renner rent richting de bal. Stubbs begaat een overtreding. Renner raakt geblesseerd tijdens het duel. Strachan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Collymоre is nu in balbezit. Gascoigne onderschept slim de pass. Gascoigne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Miley trapt de bal weg van het doel. Strachan kopt de bal weg. Mercer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Renner is nu in balbezit. Renner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hughеs rent richting de bal. Renner verovert de bal door een tackle van achteren. Renner schiet op doel. Yorke probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Police - Walton Poole 3:2

63e minuut.
Stubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney geeft de bal voor. Collymоre rent richting de bal. Renner verovert de bal door een tackle van achteren. Renner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hullbridge Police - Walton Poole 3:3

76e minuut.
WaIker geeft een hoge lob. Inworp. Gascoigne met een snelle inworp. Simms rent richting de bal. Simms geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gascoigne met een sublieme pass. Simms is nu in balbezit. Simms met een sublieme pass. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Police 63%, Walton Poole 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hullbridge Police - Walton Poole 3:3