Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King`s Lynn Hartlepool Scunthorpe Wimbledon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Wilcox geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patel met een snelle inworp. Heskey is nu in balbezit. Heskey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wonder passt de bal in één keer door. Pullen is nu in balbezit. Pullen geeft een lange en hoge pass. Wonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hartlepool - Scunthorpe Wimbledon 0:1

11e minuut.
Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish speelt de bal door. Heskey speelt de bal door. Wonder is nu in balbezit. Wonder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hartlepool - Scunthorpe Wimbledon 0:2

12e minuut.
Heskey rent richting de bal. Wonder rent richting de bal. Wonder passt de bal zonder na te denken. Persie is nu in balbezit. Persie schiet op doel. Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

14e minuut.
Ali is nu in balbezit. Summerhayes onderschept slim de pass. Barton met een sublieme pass. Persie is nu in balbezit. Persie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hartlepool - Scunthorpe Wimbledon 1:2

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carr met een harde bal richting middenveld. Heskey kopt de bal weg. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hilaire met een sublieme pass. Martyn rent richting de bal. Martyn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Persie de bal. Persie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Wright is nu in balbezit. Wright geeft een hoge lob. Klungelig pakt Land de bal. Barton rent richting de bal. Barton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Heskey rent richting de bal. Heskey passt de bal met de wreef. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder onderschept slim de pass. Wonder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Summerhayes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stubbs de bal. Cholmondeley probeert naar een medespeler te passen. Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. Persie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wright geeft de bal voor. Inworp. Pullen met een snelle inworp. Heskey rent richting de bal. Heskey geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hartlepool 49%, Scunthorpe Wimbledon 51%.
King`s Lynn Hartlepool - Scunthorpe Wimbledon 1:2

51e minuut.
Hilaire geeft een hoge lob. Land kopt de bal weg. Barton probeert naar een medespeler te passen. Persie heeft problemen om de bal te vangen. Persie draait met de bal, schiet en ... Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Barton onderschept slim de pass. Barton probeert naar een medespeler te passen. Stubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Persie verovert de bal door een tackle van achteren. Persie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
King`s Lynn Hartlepool - Scunthorpe Wimbledon 2:2

69e minuut.
Klungelig pakt Ali de bal. Barton speelt de bal door. Persie is nu in balbezit. Persie schiet op doel. Stephens probeert de bal aan de voet te houden. Carr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hartlepool - Scunthorpe Wimbledon 3:2

84e minuut.
Hilaire probeert naar een medespeler te passen. Heskey probeert de bal aan de voet te houden. Pullen rent richting de bal. Pullen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cholmondeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubbs geeft een lange en hoge pass. Wonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hartlepool 36%, Scunthorpe Wimbledon 64%.
King`s Lynn Hartlepool - Scunthorpe Wimbledon 3:2