Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scunthorpe Wimbledon Bruntys right knee
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Quansah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Quansah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quansah krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Lescott de bal. Vale rent richting de bal. Vale geeft een hoge lob. Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Heskey is nu in balbezit. Lescott onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wonder. Wonder krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Quansah onderschept slim de pass. Quansah probeert naar een medespeler te passen. Morris rent richting de bal. Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carr trapt de bal weg van het doel. Heskey speelt de bal door. Wonder is nu in balbezit. Wonder schiet op doel. Power bokst de bal weg.

23e minuut.
Stubbs onderschept slim de pass. Dalglish is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morris. Morris krijgt een gele kaart. Dalglish roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dalglish kan niet meer verder spelen. Green komt het veld opgelopen. Stubbs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wonder is nu in balbezit. Wonder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wonder verovert de bal door een tackle van achteren. Wonder schiet op doel. Vale kopt de bal weg. Pullen rent richting de bal. Pullen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scunthorpe Wimbledon - Bruntys right knee 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scunthorpe Wimbledon 53%, Bruntys right knee 47%.
Scunthorpe Wimbledon - Bruntys right knee 1:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grealish trapt de bal weg. Quansah kopt de bal weg. Gascoignе is nu in balbezit. Gascoignе haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gascoignе de bal. Gascoignе geeft een hoge lob. Stephens heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

55e minuut.
Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Quansah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wonder krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Grealish geeft een lange en hoge pass. Christie rent richting de bal. Green maakt een afschuwelijke overtreding. Green krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Carr trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quansah met de inworp. Christie is nu in balbezit. Christie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Wright geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. William zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Lescott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali rent richting de bal. Ali speelt de bal door. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scunthorpe Wimbledon 60%, Bruntys right knee 40%.
Scunthorpe Wimbledon - Bruntys right knee 1:0