Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walton Lane King`s Lynn Hartlepool
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Redknapp met een sublieme pass. Cholmondeley is nu in balbezit. Cholmondeley geeft de bal voor. Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Summerhayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Summerhayes probeert naar een medespeler te passen. Barton probeert naar een medespeler te passen. Persie rent richting de bal. Persie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Lane - King`s Lynn Hartlepool 0:1

9e minuut.
Cholmondeley is nu in balbezit. Cholmondeley geeft een hoge lob. Daar is Meghoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barton rent richting de bal. Barton schiet op doel. Coleman bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Rush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall begaat een overtreding. Rush raakt geblesseerd tijdens het duel. Rush zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Redknapp krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Summerhayes passt de bal zonder na te denken. Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount rent richting de bal. Persie verovert de bal door een tackle van achteren. Persie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Lane - King`s Lynn Hartlepool 0:2

32e minuut.
Dicks is nu in balbezit. Summerhayes verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhayes probeert naar een medespeler te passen. Persie is nu in balbezit. Persie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barton verovert de bal door een tackle van achteren. Barton passt de bal in één keer door. Persie rent richting de bal. Persie schiet op doel. Coleman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Lane - King`s Lynn Hartlepool 0:3

41e minuut.
Summerhayes probeert de bal aan de voet te houden. Barton is nu in balbezit. Barton probeert naar een medespeler te passen. Persie is nu in balbezit. Persie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Lane 60%, King`s Lynn Hartlepool 40%.
Walton Lane - King`s Lynn Hartlepool 0:3

48e minuut.
Hall geeft de bal voor. Mount kopt de bal weg. Daar is Sturrock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. Persie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burke met de inworp. Barton rent richting de bal. Barton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Lane - King`s Lynn Hartlepool 0:4

64e minuut.
Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. Persie draait met de bal, schiet en ... Parrott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cholmondeley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coleman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Summerhayes passt de bal in één keer door. Esse is nu in balbezit. Cholmondeley begaat een overtreding. Esse raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Esse kan niet meer verder spelen. Peel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Lane 51%, King`s Lynn Hartlepool 49%.
Walton Lane - King`s Lynn Hartlepool 0:4