Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scunthorpe Wimbledon Lye of Manchester
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Gascоigne rent richting de bal. Heskey onderschept slim de pass. Heskey passt de bal zonder na te denken. Wonder is nu in balbezit. Wonder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hawke rent richting de bal. Heskey onderschept slim de pass. Heskey passt de bal in één keer door. Wonder rent richting de bal. Wonder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scunthorpe Wimbledon - Lye of Manchester 1:0

38e minuut.
Patel speelt de bal door. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey passt de bal met de wreef. Wonder is nu in balbezit. Wonder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scunthorpe Wimbledon - Lye of Manchester 2:0

40e minuut.
Land speelt de bal door. Pullen rent richting de bal. Pullen probeert naar een medespeler te passen. Heskey is nu in balbezit. Heskey draait met de bal, schiet en ... Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scunthorpe Wimbledon 48%, Lye of Manchester 52%.
Scunthorpe Wimbledon - Lye of Manchester 2:0

48e minuut.
Daar is Pullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pullen passt de bal in één keer door. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scunthorpe Wimbledon 42%, Lye of Manchester 58%.
Scunthorpe Wimbledon - Lye of Manchester 2:0