Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwich Bombers King`s Lynn North
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Quansah bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons probeert naar een medespeler te passen. Gnonto rent richting de bal. Gnonto haalt uit met een fantastische trap. Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Bombers - King`s Lynn North 0:1

20e minuut.
Marsh met een snelle inworp. Collymоre bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons begaat een overtreding. Parsons krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Gnonto rent richting de bal. Mings bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnonto onderschept slim de pass. Gnonto draait met de bal, schiet en ... Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Bombers - King`s Lynn North 0:2

35e minuut.
Crouch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bremner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Evans trapt de bal weg. Perkins kopt de bal weg. Ireland heeft problemen om de bal te vangen. Hinshelwood rent richting de bal. Hinshelwood schiet op doel. Evans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Bombers - King`s Lynn North 1:2

45e minuut.
Ellwood is nu in balbezit. Wilcox rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ellwood. Ellwood krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Bombers 61%, King`s Lynn North 39%.
Northwich Bombers - King`s Lynn North 1:2

54e minuut.
Wilcox geeft een lange en hoge pass. Bremner is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Crouch ... Strafschop! Bremner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilcox neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northwich Bombers - King`s Lynn North 2:2

64e minuut.
Mings is nu in balbezit. Mings geeft de bal voor. Perkins probeert de bal met de borst te controleren. Thorpe rent richting de bal. Thorpe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Perkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perkins passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hinshelwood de bal. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Bombers - King`s Lynn North 3:2

67e minuut.
Ellwood probeert naar een medespeler te passen. Parsons rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collymоre. Collymоre krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Hill met de inworp. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorpe rent richting de bal. Wilcox onderschept slim de pass. Wilcox geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Bombers - King`s Lynn North 4:2

80e minuut.
Ellwood kopt de bal weg. Thorpe is nu in balbezit. Thorpe met een sublieme pass. Gnonto rent richting de bal. Gnonto draait met de bal, schiet en ... Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gnonto is nu in balbezit. Gnonto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Bombers - King`s Lynn North 4:3

84e minuut.
Dempsey rent richting de bal. Dempsey geeft de bal voor. Klungelig pakt Parsons de bal. Thorpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northwich Bombers - King`s Lynn North 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Bombers 44%, King`s Lynn North 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northwich Bombers - King`s Lynn North 4:4