Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altrincham Poole Stockport London
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Rideout verovert de bal door een tackle van achteren. Rideout geeft de bal voor. Goss rent richting de bal. Goss schiet op doel. Cartwright werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ripley geeft een hoge lob. Perch speelt de bal door. Klungelig pakt Chiwome de bal. Bellingһam rent richting de bal. Bellingһam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham Poole - Stockport London 1:0

17e minuut.
Pullen is nu in balbezit. Pullen met een sublieme pass. Chiwome is nu in balbezit. Bellingһam onderschept slim de pass. Bellingһam haalt uit met een fantastische trap. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Haye speelt de bal door. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardener verovert de bal door een tackle van achteren. Pilling rent richting de bal. Pilling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrincham Poole 44%, Stockport London 56%.
Altrincham Poole - Stockport London 1:0

53e minuut.
Vale geeft de bal voor. Pullen kopt de bal weg. Chiwome rent richting de bal. Bellingһam onderschept slim de pass. Bellingһam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham Poole - Stockport London 2:0

71e minuut.
Goods rent richting de bal. Goods geeft een lange en hoge pass. Chiwome probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bellingһam rent richting de bal. Bellingһam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch passt de bal zonder na te denken. Daar is Bellingһam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellingһam schiet op doel. Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham Poole - Stockport London 3:0

85e minuut.
Gardener met een sublieme pass. Rideout is nu in balbezit. Poe begaat een overtreding. Poe krijgt een gele kaart. Rideout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gardener zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cartwright kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham Poole - Stockport London 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrincham Poole 59%, Stockport London 41%.
Altrincham Poole - Stockport London 3:1