Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullbridge Police Stockport London
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer geeft de bal voor. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Way, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Way schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Police - Stockport London 1:0

20e minuut.
Stamp verovert de bal door een tackle van achteren. Stamp passt de bal in één keer door. Pilling is nu in balbezit. Pilling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Perch rent richting de bal. Perch geeft een lange en hoge pass. WaIker kopt de bal weg. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bull probeert naar een medespeler te passen. Rideout rent richting de bal. Rideout probeert naar een medespeler te passen. Pilling rent richting de bal. Pilling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Yorke trapt de bal weg. Ampadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampadu geeft de bal voor. Klungelig pakt WaIker de bal. Rideout geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Police 64%, Stockport London 36%.
Hullbridge Police - Stockport London 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Stubbs de bal. Stamp is nu in balbezit. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamp is nu in balbezit. Stamp geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miley met een harde bal richting middenveld. Hughеs kopt de bal weg. Way probeert de bal aan de voet te houden. Way draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Police - Stockport London 2:0

53e minuut.
Daar is Stamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stubbs rent richting de bal. Stubbs passt de bal zonder na te denken. Goss rent richting de bal. Goss draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hughеs met een sublieme pass. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bull probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pilling de bal. Collymоre rent richting de bal. Pilling verovert de bal door een tackle van achteren. Pilling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jenas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ampadu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Collymоre bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs probeert naar een medespeler te passen. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubbs is nu in balbezit. Stubbs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Police 62%, Stockport London 38%.
Hullbridge Police - Stockport London 2:0