Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altrincham Poole Lye of Manchester
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Pullen passt de bal met de wreef. Haye speelt de bal door. NeviIIe rent richting de bal. Bellingһam onderschept slim de pass. Bellingһam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ripley is nu in balbezit. Ripley geeft een hoge lob. Gascоigne is nu in balbezit. Bellingһam verovert de bal door een tackle van achteren. Bellingһam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gascоigne onderschept slim de pass. Gascоigne speelt de bal door. Sessegnon rent richting de bal. Sessegnon schiet op doel. Cartwright probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham Poole - Lye of Manchester 0:1

33e minuut.
Haye verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trundle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Livramento rent richting de bal. Livramento draait met de bal, schiet en ... Cartwright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Brazil de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham Poole - Lye of Manchester 0:2

35e minuut.
Haye met een sublieme pass. Hawke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pullen. Pullen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrincham Poole 52%, Lye of Manchester 48%.
Altrincham Poole - Lye of Manchester 0:2

51e minuut.
Goods is nu in balbezit. Hawke verovert de bal door een tackle van achteren. Hawke probeert naar een medespeler te passen. Sessegnon is nu in balbezit. Sessegnon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Livramento raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shilton komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Jacobs rent richting de bal. Bellingһam verovert de bal door een tackle van achteren. Pullen is nu in balbezit. Bellingһam rent richting de bal. Bellingһam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Haye kopt de bal weg. Shilton rent richting de bal. Sessegnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilton is nu in balbezit. Shilton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Amass probeert naar een medespeler te passen. Gascоigne rent richting de bal. Gascоigne geeft een lange en hoge pass. Amass is nu in balbezit. Amass geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
NeviIIe kan de bal niet met de borst controleren. Ripley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. NeviIIe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hawke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sessegnon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilton rent richting de bal. Shilton draait met de bal, schiet en ... Vale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cartwright bokst de bal weg.

87e minuut.
Poe met een sublieme pass. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner passt de bal zonder na te denken. Gascоigne is nu in balbezit. Gascоigne geeft een hoge lob. Shaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bellingһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingһam schiet op doel. Shaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrincham Poole - Lye of Manchester 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrincham Poole 56%, Lye of Manchester 44%.
Altrincham Poole - Lye of Manchester 1:2