Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lye of Manchester King`s Lynn North
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorpe onderschept slim de pass. Gnonto is nu in balbezit. Gnonto draait met de bal, schiet en ... Shaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lye of Manchester - King`s Lynn North 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Shilton de bal. Shilton probeert naar een medespeler te passen. Jacobs is nu in balbezit. Gnonto onderschept slim de pass. Gnonto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Quansah rent richting de bal. Quansah speelt de bal door. Thorpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorpe speelt de bal door. Dempsey geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Crouch geeft een lange en hoge pass. Hawke is nu in balbezit. Hawke passt de bal in één keer door. Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lye of Manchester - King`s Lynn North 1:1

22e minuut.
Amass passt de bal met de wreef. Ellwood met een sublieme pass. Hawke probeert naar een medespeler te passen. Sessegnon rent richting de bal. Sessegnon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sessegnon is nu in balbezit. Shilton onderschept slim de pass. Shilton geeft een hoge lob. Trundle is nu in balbezit. Trundle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Doeltrap. Sheridan met een harde bal richting middenveld. Ellwood kopt de bal weg. Daar is Thorpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorpe haalt uit met een fantastische trap. Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Amass is nu in balbezit. Amass geeft de bal voor. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessegnon verovert de bal door een tackle van achteren. Sessegnon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jacobs geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parsons met de inworp. Thorpe is nu in balbezit. Thorpe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tanner kopt de bal weg. Amass is nu in balbezit. Amass probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sessegnon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sessegnon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Quansah onderschept slim de pass. Quansah speelt de bal door. Gnonto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnonto draait met de bal, schiet en ... Shaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lye of Manchester - King`s Lynn North 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lye of Manchester 54%, King`s Lynn North 46%.
Lye of Manchester - King`s Lynn North 1:2

47e minuut.
Shilton passt de bal met de wreef. Crouch is nu in balbezit. Crouch geeft de bal voor. Daar is Sessegnon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sessegnon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ireland rent richting de bal. Sessegnon verovert de bal door een tackle van achteren. Shilton rent richting de bal. Sessegnon is nu in balbezit. Sessegnon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Tanner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Crouch met een harde bal richting middenveld. Gnonto kopt de bal weg. Thorpe rent richting de bal. Thorpe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hawke passt de bal zonder na te denken. Quansah bereikt de bal nog maar net als eerste. Quansah passt de bal in één keer door. Thorpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lye of Manchester - King`s Lynn North 1:3

68e minuut.
Gascоigne is nu in balbezit. Gascоigne passt de bal zonder na te denken. Sessegnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessegnon draait met de bal, schiet en ... Evans probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

80e minuut.
Thorpe rent richting de bal. Hawke is nu in balbezit. Thorpe verovert de bal door een tackle van achteren. Gnonto is nu in balbezit. Gnonto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lye of Manchester 55%, King`s Lynn North 45%.
Lye of Manchester - King`s Lynn North 1:3