Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullbridge Police Bruntys right knee
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lescott speelt de bal door. Morris rent richting de bal. Hughеs is nu in balbezit. Morris onderschept slim de pass. Morris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lescott probeert naar een medespeler te passen. Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе passt de bal met de wreef. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Police 51%, Bruntys right knee 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hullbridge Police - Bruntys right knee 0:0

54e minuut.
Collymоre geeft een hoge lob. Johnson kopt de bal weg. Stubbs heeft problemen om de bal te vangen. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gascoignе met een sublieme pass. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie geeft een hoge lob. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way draait met de bal, schiet en ... Power probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе is nu in balbezit. Gascoignе met een sublieme pass. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris schiet op doel. Miley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Police - Bruntys right knee 0:1

64e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer geeft de bal voor. Way is nu in balbezit. Way draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Grealish met een sublieme pass. Jenas is nu in balbezit. Christie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christie krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Power met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gascoignе de bal. Gascoignе met een sublieme pass. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Police 46%, Bruntys right knee 54%.
Hullbridge Police - Bruntys right knee 0:1