Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stockport London Kernow Argyle
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Brooking geeft de bal voor. Barmby is nu in balbezit. Barmby haalt uit met een fantastische trap. Chiwome probeert de bal aan de voet te houden. Ali krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dorrell met een sublieme pass. Bull rent richting de bal. Ali onderschept slim de pass. Ali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport London - Kernow Argyle 0:1

26e minuut.
Lescott geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rideout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goss is nu in balbezit. Goss geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Goss de bal. Goss met een sublieme pass. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pilling de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ampadu rent richting de bal. Dorrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dorrell geeft een lange en hoge pass. Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Barmby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport London 57%, Kernow Argyle 43%.
Stockport London - Kernow Argyle 0:1

64e minuut.
Dorrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dorrell geeft de bal voor. Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Ali rent richting de bal. Ali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport London - Kernow Argyle 0:2

78e minuut.
Klungelig pakt Chiwome de bal. Barmby onderschept slim de pass. Ali heeft problemen om de bal te vangen. Barmby is nu in balbezit. Barmby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stockport London - Kernow Argyle 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stockport London 42%, Kernow Argyle 58%.
Stockport London - Kernow Argyle 0:3