Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King`s Lynn North Scunthorpe Wimbledon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Tanner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dalglish de bal onder controle te krijgen. Quansah rent richting de bal. Thorpe rent richting de bal. Thorpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn North - Scunthorpe Wimbledon 1:0

14e minuut.
Evans met een harde bal richting middenveld. Ali kopt de bal weg. Daar is Tanner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
King`s Lynn North - Scunthorpe Wimbledon 1:1

20e minuut.
Patel verovert de bal door een tackle van achteren. Patel passt de bal met de wreef. Quansah speelt de bal door. Daar is Gnonto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnonto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Heskey verovert de bal door een tackle van achteren. Heskey probeert naar een medespeler te passen. Tanner is nu in balbezit. Wonder onderschept slim de pass. Wonder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Wonder de bal. Quansah is nu in balbezit. Heskey onderschept slim de pass. Wonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorpe verovert de bal door een tackle van achteren. Thorpe passt de bal zonder na te denken. Gnonto rent richting de bal. Gnonto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn North - Scunthorpe Wimbledon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn North 51%, Scunthorpe Wimbledon 49%.
King`s Lynn North - Scunthorpe Wimbledon 2:1

49e minuut.
Quansah met een sublieme pass. Heskey rent richting de bal. Heskey passt de bal zonder na te denken. Wonder is nu in balbezit. Wonder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Crouch geeft een hoge lob. Dempsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Land zijn tegenspeler op de grond. Land is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Dempsey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thorpe rent richting de bal. Thorpe met een sublieme pass. Gnonto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnonto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn North - Scunthorpe Wimbledon 3:1

76e minuut.
Ellwood met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ali met een snelle inworp. Pullen is nu in balbezit. Pullen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Ireland is nu in balbezit. Ireland probeert naar een medespeler te passen. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Thorpe onderschept slim de pass. Thorpe passt de bal met de wreef. Gnonto rent richting de bal. Gnonto schiet op doel. Carr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn North - Scunthorpe Wimbledon 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn North 43%, Scunthorpe Wimbledon 57%.
King`s Lynn North - Scunthorpe Wimbledon 4:1