Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kernow Argyle Northwich Bombers
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Dorrell is nu in balbezit. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali passt de bal in één keer door. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Carr passt de bal zonder na te denken. Dorrell is nu in balbezit. Dorrell passt de bal in één keer door. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mings is nu in balbezit. Ali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mings wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill probeert naar een medespeler te passen. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinshelwood is nu in balbezit. Hinshelwood haalt uit met een fantastische trap. Bradley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Pilling geeft een hoge lob. Inworp. Bremner met een snelle inworp. Daar is Wilcox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilcox speelt de bal door. Bradley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Brooking rent richting de bal. Brooking geeft een hoge lob. Barmby kopt de bal weg. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kernow Argyle 43%, Northwich Bombers 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kernow Argyle - Northwich Bombers 0:0

72e minuut.
Perkins onderschept slim de pass. Dorrell rent richting de bal. Dorrell geeft een lange en hoge pass. Ali geeft een hoge lob. Mings probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox verovert de bal door een tackle van achteren. Wilcox probeert naar een medespeler te passen. Hinshelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinshelwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kernow Argyle - Northwich Bombers 0:1

83e minuut.
Mings is nu in balbezit. Ali onderschept slim de pass. Ali passt de bal met de wreef. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wilcox speelt de bal door. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen passt de bal zonder na te denken. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby draait met de bal, schiet en ... Hunter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ali is nu in balbezit. Ali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kernow Argyle 55%, Northwich Bombers 45%.
Kernow Argyle - Northwich Bombers 0:1