Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scunthorpe Wimbledon Altrincham Poole
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Haye met een sublieme pass. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley speelt de bal door. Bellingһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingһam draait met de bal, schiet en ... Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey passt de bal in één keer door. Vale heeft problemen om de bal te vangen. Wonder rent richting de bal. Wonder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe speelt de bal door. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullen verovert de bal door een tackle van achteren. Pullen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Haye is nu in balbezit. Pullen onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goods. Goods krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scunthorpe Wimbledon 65%, Altrincham Poole 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scunthorpe Wimbledon - Altrincham Poole 0:0

51e minuut.
Pullen kopt de bal weg. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalglish. Dalglish krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wonder passt de bal met de wreef. Heskey heeft problemen om de bal te vangen. Tanner is nu in balbezit. Heskey onderschept slim de pass. Heskey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scunthorpe Wimbledon - Altrincham Poole 1:0

70e minuut.
Bellingһam onderschept slim de pass. Stephens is nu in balbezit. Bellingһam onderschept slim de pass. Bellingһam haalt uit met een fantastische trap. Carr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scunthorpe Wimbledon - Altrincham Poole 1:1

75e minuut.
Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Goods rent richting de bal. Pullen speelt de bal door. Bellingһam is nu in balbezit. Bellingһam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Haye rent richting de bal. Wonder verovert de bal door een tackle van achteren. Wonder met een sublieme pass. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pullen met de inworp. Heskey is nu in balbezit. Heskey geeft de bal voor. Patel geeft een hoge lob. Cartwright bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt Stubbs de bal. Stubbs geeft de bal voor. Wonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scunthorpe Wimbledon - Altrincham Poole 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scunthorpe Wimbledon 53%, Altrincham Poole 47%.
Scunthorpe Wimbledon - Altrincham Poole 2:1