Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruntys right knee Kernow Argyle
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Brooking, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carr is nu in balbezit. Carr passt de bal in één keer door. Dorrell is nu in balbezit. Dorrell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barmby rent richting de bal. Barmby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruntys right knee - Kernow Argyle 0:1

18e minuut.
Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali is nu in balbezit. Ali probeert naar een medespeler te passen. Barmby is nu in balbezit. Barmby draait met de bal, schiet en ... Power verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Brooking rent richting de bal. Brooking geeft een lange en hoge pass. Vale heeft problemen om de bal te vangen. Ali rent richting de bal. Ali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dorrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dorrell geeft de bal voor. Barmby krijgt zijn hoofd ertegen. Barmby springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruntys right knee - Kernow Argyle 0:2

39e minuut.
Clarke is nu in balbezit. Ali rent richting de bal. Ali passt de bal in één keer door. Barmby rent richting de bal. Barmby haalt uit met een fantastische trap. Power probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruntys right knee 48%, Kernow Argyle 52%.
Bruntys right knee - Kernow Argyle 0:2

59e minuut.
Clarke met de inworp. Christie is nu in balbezit. Christie geeft een lange en hoge pass. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Cholmondeley met een sublieme pass. Morris rent richting de bal. Morris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе passt de bal in één keer door. Morris rent richting de bal. Morris schiet op doel. Pilling probeert de bal aan de voet te houden. Bradley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruntys right knee - Kernow Argyle 1:2

64e minuut.
Lescott speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Gascoignе de bal onder controle te krijgen. Brooking is nu in balbezit. Gascoignе rent richting de bal. Gascoignе schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Morris geeft de bal voor. Klungelig pakt Lescott de bal. William rent richting de bal. Gascoignе is nu in balbezit. Gascoignе schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gascoignе onderschept slim de pass. Gascoignе probeert naar een medespeler te passen. Lescott rent richting de bal. Morris onderschept slim de pass. Morris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruntys right knee 39%, Kernow Argyle 61%.
Bruntys right knee - Kernow Argyle 1:2