Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lye of Manchester Brackley Waterlooville
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Jacobs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amass geeft de bal voor. Sessegnon is nu in balbezit. Sessegnon schiet op doel. Sansom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lye of Manchester - Brackley Waterlooville 1:0

25e minuut.
Zaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaha passt de bal met de wreef. BeardsIey is nu in balbezit. Anderton is nu in balbezit. Anderton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lye of Manchester - Brackley Waterlooville 1:1

27e minuut.
Wright rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacobs. Wright is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is NeviIIe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderton rent richting de bal. BeardsIey rent richting de bal. BeardsIey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gascоigne verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Wright met een snelle inworp. Anderton rent richting de bal. Anderton geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zaha geeft een hoge lob. Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey onderschept slim de pass. BeardsIey schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dewsbury-Hall de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Watson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watson is nu in balbezit. Watson geeft een lange en hoge pass. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lye of Manchester 58%, Brackley Waterlooville 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lye of Manchester - Brackley Waterlooville 1:1

49e minuut.
Acheampong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Acheampong onderschept slim de pass. Anderton rent richting de bal. Anderton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wetherall trapt de bal weg. Anderton kopt de bal weg. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. BeardsIey is nu in balbezit. BeardsIey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jacobs geeft een lange en hoge pass. Middleton is nu in balbezit. Middleton geeft de bal voor. BeardsIey is nu in balbezit. BeardsIey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Anderton is nu in balbezit. Anderton speelt de bal door. Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lye of Manchester - Brackley Waterlooville 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lye of Manchester 58%, Brackley Waterlooville 42%.
Lye of Manchester - Brackley Waterlooville 1:2