Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor City Tonbridge Bees
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


35e minuut.
Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright-Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaur de bal. Kaur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lacey rent richting de bal. Le Saux rent richting de bal. Lacey verovert de bal door een tackle van achteren. Lacey passt de bal zonder na te denken. Kaur is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor City - Tonbridge Bees 0:1

42e minuut.
Amass bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson verovert de bal door een tackle van achteren. Hall onderschept slim de pass. Rideout onderschept slim de pass. Rideout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor City 49%, Tonbridge Bees 51%.
Bognor City - Tonbridge Bees 0:1

50e minuut.
Fury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amass geeft de bal voor. Kaur is nu in balbezit. Kaur haalt uit met een fantastische trap. Rashford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor City - Tonbridge Bees 0:2

53e minuut.
Fury rent richting de bal. Fury geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dolan de bal. Kaur is nu in balbezit. Kaur draait met de bal, schiet en ... Rashford bokst de bal weg.

54e minuut.
Dolan kan de bal niet met de borst controleren. Dolan passt de bal met de wreef. Kaur is nu in balbezit. Kaur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor City - Tonbridge Bees 0:3

62e minuut.
Hobbs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilling met een snelle inworp. Rideout is nu in balbezit. Rideout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nash geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roberts met een snelle inworp. Rideout is nu in balbezit. Rideout haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts geeft een lange en hoge pass. Pilling kopt de bal weg. Nicholson is nu in balbezit. Nicholson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor City - Tonbridge Bees 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor City 49%, Tonbridge Bees 51%.
Bognor City - Tonbridge Bees 1:3