Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dartford Harriers Notts Athletic
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Rusedski probeert naar een medespeler te passen. Speedie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Speedie verovert de bal door een tackle van achteren. Speedie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Smitһ verovert de bal door een tackle van achteren. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones passt de bal in één keer door. Edozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Edozie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Edozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Edozie schiet op doel. Peacock heeft problemen om de bal te vangen. Land is nu in balbezit. Land geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rusedski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smitһ verovert de bal door een tackle van achteren. Rusedski rent richting de bal. Smitһ verovert de bal door een tackle van achteren. Smitһ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Smitһ geeft een lange en hoge pass. Noble kopt de bal weg. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Edozie is nu in balbezit. Edozie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Harriers - Notts Athletic 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford Harriers 37%, Notts Athletic 63%.
Dartford Harriers - Notts Athletic 1:0

51e minuut.
Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs onderschept slim de pass. Hughеs passt de bal zonder na te denken. O`Neill rent richting de bal. O`Neill probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Edozie is nu in balbezit. Edozie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Harriers - Notts Athletic 2:0

55e minuut.
Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott passt de bal zonder na te denken. Stones rent richting de bal. Edozie rent richting de bal. Edozie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stones speelt de bal door. Daar is Edozie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noble rent richting de bal. Edozie verovert de bal door een tackle van achteren. Edozie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Peacock geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Land met een snelle inworp. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Rusedski is nu in balbezit. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs geeft een lange en hoge pass. Edozie is nu in balbezit. Edozie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford Harriers 49%, Notts Athletic 51%.
Dartford Harriers - Notts Athletic 2:0