Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skegness County FC Northfleet Collieries
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Trossard de bal. Jarvis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ricе. Ricе krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ricе verovert de bal door een tackle van achteren. Ricе probeert naar een medespeler te passen. Ricе probeert naar een medespeler te passen. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Bellingham met een sublieme pass. Ricе rent richting de bal. Ricе met een sublieme pass. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Jarvis rent richting de bal. Jarvis speelt de bal door. Delap probeert naar een medespeler te passen. Ricе bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricе draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle verovert de bal door een tackle van achteren. Trundle speelt de bal door. Ricе bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricе schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skegness County FC - Northfleet Collieries 0:1

39e minuut.
Simpson geeft de bal voor. Jarvis geeft een hoge lob. Simpson kopt de bal weg. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wood heeft problemen om de bal te vangen. Wood geeft een lange en hoge pass. Delap probeert de bal aan de voet te houden. Robbo rent richting de bal. Robbo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bellingham is nu in balbezit. Delap onderschept slim de pass. Delap speelt de bal door. Ricе rent richting de bal. Ricе draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skegness County FC 53%, Northfleet Collieries 47%.
Skegness County FC - Northfleet Collieries 0:1

53e minuut.
Pearce kopt de bal weg. Jarvis rent richting de bal. Jarvis passt de bal in één keer door. Cahill is nu in balbezit. Cahill haalt uit met een fantastische trap. Konsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bellingham met een snelle inworp. Wood is nu in balbezit. Delap schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delap is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skegness County FC 43%, Northfleet Collieries 57%.
Skegness County FC - Northfleet Collieries 0:1