Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St Albans U23 Skegness County FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Robinson passt de bal in één keer door. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilshere passt de bal in één keer door. Lineker rent richting de bal. Lineker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Robinson onderschept slim de pass. Joshua is nu in balbezit. Joshua passt de bal in één keer door. Middleton rent richting de bal. Middleton schiet op doel. Yoder bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans U23 59%, Skegness County FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
St Albans U23 - Skegness County FC 0:0

49e minuut.
Ricе passt de bal zonder na te denken. Pinkerton is nu in balbezit. Middleton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Middleton is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

49e minuut.
Gordon rent richting de bal. Gordon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wilshere de bal. Lineker rent richting de bal. Lineker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans U23 - Skegness County FC 1:0

67e minuut.
Bellingham met een sublieme pass. Ricе bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson is nu in balbezit. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilshere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Robinson is nu in balbezit. Robinson probeert naar een medespeler te passen. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cottee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moody komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bree probeert naar een medespeler te passen. Lineker is nu in balbezit. Lineker met een sublieme pass. Wilshere rent richting de bal. Wilshere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Blanchflower geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bree zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilshere is nu in balbezit. Wilshere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans U23 32%, Skegness County FC 68%.
St Albans U23 - Skegness County FC 1:0