Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dartford Harriers Tonbridge Bees
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Parlour geeft een hoge lob. Inworp. Lacey met een snelle inworp. Wright-Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Amass bereikt de bal nog maar net als eerste. Amass passt de bal met de wreef. Nash is nu in balbezit. Edozie verovert de bal door een tackle van achteren. Edozie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wright-Phillips onderschept slim de pass. Kaur rent richting de bal. Smitһ onderschept slim de pass. Wright-Phillips onderschept slim de pass. Wright-Phillips schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Harriers - Tonbridge Bees 0:1

11e minuut.
Amass met een sublieme pass. Kaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner is nu in balbezit. Kaur onderschept slim de pass. Kaur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Amass probeert de bal met de borst te controleren. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones passt de bal in één keer door. Edozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Edozie draait met de bal, schiet en ... Paal! Renner bokst de bal weg.

17e minuut.
Hughеs rent richting de bal. Hughеs probeert naar een medespeler te passen. Edozie is nu in balbezit. Edozie haalt uit met een fantastische trap. Nash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dartford Harriers - Tonbridge Bees 1:1

21e minuut.
Fury geeft een hoge lob. Lacey kopt de bal weg. Hobbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edozie rent richting de bal. Edozie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Harriers - Tonbridge Bees 2:1

29e minuut.
Doeltrap. Nash trapt de bal weg. Wright-Phillips kopt de bal weg. Kaur is nu in balbezit. Kaur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford Harriers 43%, Tonbridge Bees 57%.
Dartford Harriers - Tonbridge Bees 2:1

62e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones verovert de bal door een tackle van achteren. Stones met een sublieme pass. Edozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Edozie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford Harriers 44%, Tonbridge Bees 56%.
Dartford Harriers - Tonbridge Bees 2:1