Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Notts Athletic Bognor City
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sansom met een harde bal richting middenveld. Rusedski kopt de bal weg. Speedie bereikt de bal nog maar net als eerste. Speedie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rashford trapt de bal weg. Rideout geeft een lange en hoge pass. Fox kopt de bal weg. Withe is nu in balbezit. Withe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicholson is nu in balbezit. Nicholson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Rideout speelt de bal door. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson onderschept slim de pass. Nicholson haalt uit met een fantastische trap. Sansom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Roberts probeert naar een medespeler te passen. Lescott is nu in balbezit. Nicholson onderschept slim de pass. Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Rideout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notts Athletic 44%, Bognor City 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Notts Athletic - Bognor City 0:0

47e minuut.
Williams kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Withe met de inworp. Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Rideout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Juninho is nu in balbezit. Joshua verovert de bal door een tackle van achteren. Joshua met een sublieme pass. Rideout is nu in balbezit. Rideout schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Roberts met een snelle inworp. Rideout rent richting de bal. Curtis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rideout is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rideout neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Notts Athletic - Bognor City 0:1

72e minuut.
Cooper geeft een lange en hoge pass. Roberts rent richting de bal. Roberts passt de bal met de wreef. Rideout rent richting de bal. Rideout haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notts Athletic 73%, Bognor City 27%.
Notts Athletic - Bognor City 0:1