Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiseley Service Skegness County FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Middleton speelt de bal door. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Hansen speelt de bal door. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ricе passt de bal met de wreef. Middleton rent richting de bal. Hansen maakt een afschuwelijke overtreding. Hansen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Robbo rent richting de bal. Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrie probeert naar een medespeler te passen. Gascoigne rent richting de bal. Gascoigne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley Service 54%, Skegness County FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guiseley Service - Skegness County FC 0:0

59e minuut.
Hendrie is nu in balbezit. Gascoigne rent richting de bal. Hendrie is nu in balbezit. Gascoigne is nu in balbezit. Gascoigne draait met de bal, schiet en ... Carbone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Carbone met een sublieme pass. French kopt de bal weg. Wood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Service - Skegness County FC 1:0

62e minuut.
Bellingham verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balе met een snelle inworp. Hendrie rent richting de bal. Hendrie geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Middleton rent richting de bal. Rio rent richting de bal. Middleton onderschept slim de pass. Middleton haalt uit met een fantastische trap. Nolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guiseley Service - Skegness County FC 1:1

84e minuut.
Nolan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cahill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ricе is nu in balbezit. Ricе draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley Service 39%, Skegness County FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guiseley Service - Skegness County FC 1:1