Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tonbridge Hartlepool Kettering Saints
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Bynoe-Gittens is nu in balbezit. Gardner onderschept slim de pass. Crow rent richting de bal. Crow draait met de bal, schiet en ... Gilmour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonbridge Hartlepool - Kettering Saints 1:0

19e minuut.
Gallagher verovert de bal door een tackle van achteren. Gallagher probeert naar een medespeler te passen. Ellis is nu in balbezit. Crow onderschept slim de pass. Crow draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gardner rent richting de bal. Crow onderschept slim de pass. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow onderschept slim de pass. Crow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremner maakt een afschuwelijke overtreding. Bremner krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Crow verovert de bal door een tackle van achteren. Crow passt de bal in één keer door. Bynoe-Gittens rent richting de bal. Bynoe-Gittens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonbridge Hartlepool - Kettering Saints 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonbridge Hartlepool 40%, Kettering Saints 60%.
Tonbridge Hartlepool - Kettering Saints 2:0

51e minuut.
Pinnock is nu in balbezit. Pinnock geeft een lange en hoge pass. Bremner kopt de bal weg. Crow rent richting de bal. Crow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Gilmour probeert naar een medespeler te passen. Tanner kopt de bal weg. Gardner heeft problemen om de bal te vangen. Crow rent richting de bal. Crow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Roberts passt de bal zonder na te denken. Amass probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brady is nu in balbezit. Brady schiet op doel. Coe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonbridge Hartlepool - Kettering Saints 2:1

87e minuut.
Howe met de inworp. Gardner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crow. Crow krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonbridge Hartlepool 54%, Kettering Saints 46%.
Tonbridge Hartlepool - Kettering Saints 2:1