Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St Albans U23 East Thurrock Rangers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 22
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Jenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilshere probeert naar een medespeler te passen. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson onderschept slim de pass. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson begaat een overtreding. Carter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carter komt bij de bal en schiet. Klungelig pakt Robson de bal. Gnonto bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Gnonto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnonto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans U23 - East Thurrock Rangers 0:1

18e minuut.
Terry rent richting de bal. Terry geeft een lange en hoge pass. Gordon speelt de bal door. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St Albans U23 - East Thurrock Rangers 1:1

24e minuut.
Graham probeert naar een medespeler te passen. Robbo is nu in balbezit. Robbo passt de bal in één keer door. Butcher is nu in balbezit. Butcher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnonto onderschept slim de pass. Gnonto passt de bal met de wreef. Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pinkerton is nu in balbezit. Wilshere rent richting de bal. Wilshere met een sublieme pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans U23 - East Thurrock Rangers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans U23 32%, East Thurrock Rangers 68%.
St Albans U23 - East Thurrock Rangers 2:1

72e minuut.
Worrall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilshere verovert de bal door een tackle van achteren. Wilshere passt de bal zonder na te denken. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Olise is nu in balbezit. Gnonto onderschept slim de pass. Gnonto passt de bal met de wreef. Butcher rent richting de bal. Butcher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gordon met de inworp. Wilshere is nu in balbezit. Wilshere geeft de bal voor. Bree heeft problemen om de bal te vangen. Simpson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans U23 - East Thurrock Rangers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans U23 47%, East Thurrock Rangers 53%.
St Albans U23 - East Thurrock Rangers 3:1