Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor City Northfleet Collieries
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Withe met een sublieme pass. Rideout is nu in balbezit. Jarvis onderschept slim de pass. Delap is nu in balbezit. Delap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor City - Northfleet Collieries 0:1

30e minuut.
Delap met een sublieme pass. Ricе is nu in balbezit. Withe onderschept slim de pass. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rideout verovert de bal door een tackle van achteren. Rideout probeert naar een medespeler te passen. Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor City 51%, Northfleet Collieries 49%.
Bognor City - Northfleet Collieries 0:1

47e minuut.
Konsa met een harde bal richting middenveld. Withe kopt de bal weg. Daar is Rideout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholson rent richting de bal. Nicholson draait met de bal, schiet en ... Konsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Garcia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ricе de bal. Joshua is nu in balbezit. Ricе verovert de bal door een tackle van achteren. Ricе schiet op doel. Rashford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor City - Northfleet Collieries 0:2

71e minuut.
Delap heeft problemen om de bal te vangen. Withe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Delap zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Delap moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Delap schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Fox controleert de bal met de borst. Fox probeert naar een medespeler te passen. Nicholson rent richting de bal. Nicholson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Trossard onderschept slim de pass. Withe geeft een hoge lob. Garcia kopt de bal weg. Rideout rent richting de bal. Rideout schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor City 45%, Northfleet Collieries 55%.
Bognor City - Northfleet Collieries 0:2