Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Collieries Bognor City
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Dolan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricе met de inworp. Delap is nu in balbezit. Delap schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ricе heeft problemen om de bal te vangen. Delap rent richting de bal. Delap speelt de bal door. Ricе is nu in balbezit. Ricе draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Delap is nu in balbezit. Delap passt de bal in één keer door. Ricе bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricе haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dolan de bal onder controle te krijgen. Rashford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Collieries - Bognor City 1:0

10e minuut.
Delap raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lancaster komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Trundle verovert de bal door een tackle van achteren. Trundle met een sublieme pass. Ricе rent richting de bal. Ricе schiet op doel. Rashford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Collieries - Bognor City 2:0

15e minuut.
Pearce trapt de bal weg. Lancaster is nu in balbezit. Lancaster probeert naar een medespeler te passen. Ricе is nu in balbezit. Ricе schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lancaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lancaster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lancaster neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Collieries - Bognor City 3:0

21e minuut.
Fox geeft een hoge lob. Wissa kopt de bal weg. Ricе is nu in balbezit. Ricе haalt uit met een fantastische trap. Rashford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Collieries - Bognor City 4:0

23e minuut.
Lancaster rent richting de bal. Lancaster probeert naar een medespeler te passen. Ricе is nu in balbezit. Ricе schiet op doel. Rashford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Collieries - Bognor City 5:0

33e minuut.
Lancaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lancaster passt de bal in één keer door. Ricе is nu in balbezit. Lancaster rent richting de bal. Lancaster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Le Saux geeft een hoge lob. Roberts probeert de bal met de borst te controleren. Wissa speelt de bal door. Ricе rent richting de bal. Ricе haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Collieries 28%, Bognor City 72%.
Northfleet Collieries - Bognor City 5:0

55e minuut.
Wissa rent richting de bal. Rideout verovert de bal door een tackle van achteren. Rideout passt de bal zonder na te denken. Nicholson is nu in balbezit. Nicholson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rideout onderschept slim de pass. Rideout probeert naar een medespeler te passen. Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Inworp. Cooper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Rideout schiet op doel. Konsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Collieries - Bognor City 5:1

69e minuut.
Rideout rent richting de bal. Rideout met een sublieme pass. Nicholson is nu in balbezit. Nicholson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Collieries - Bognor City 5:2

82e minuut.
Wissa onderschept slim de pass. Wissa geeft de bal voor. Dolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle verovert de bal door een tackle van achteren. Trundle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Le Saux is nu in balbezit. Le Saux met een sublieme pass. Joshua rent richting de bal. Lancaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lancaster schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Collieries - Bognor City 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Collieries 50%, Bognor City 50%.
Northfleet Collieries - Bognor City 6:2