Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiseley Service Notts Athletic
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Batty met een sublieme pass. Hendrie probeert naar een medespeler te passen. Gascoigne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hendrie rent richting de bal. Hendrie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Service - Notts Athletic 1:0

4e minuut.
Hendrie passt de bal in één keer door. Balе rent richting de bal. Peacock bereikt de bal nog maar net als eerste. Balе verovert de bal door een tackle van achteren. Balе geeft de bal voor. Sansom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Morgan geeft een lange en hoge pass. Hansen kopt de bal weg. Curtis rent richting de bal. Hendrie verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Balе is nu in balbezit. Balе probeert naar een medespeler te passen. Lescott rent richting de bal. Hendrie verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Livermore speelt de bal door. Rusedski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusedski met een sublieme pass. Speedie rent richting de bal. Speedie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gascoigne rent richting de bal. Hendrie is nu in balbezit. Peacock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrie verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sansom trapt de bal weg van het doel. Rusedski kopt de bal weg. Moorhouse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Speedie rent richting de bal. Speedie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Balе met een snelle inworp. Hendrie rent richting de bal. Noble legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hendrie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hendrie neemt zijn aanloop. Sansom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Service - Notts Athletic 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley Service 36%, Notts Athletic 64%.
Guiseley Service - Notts Athletic 2:0

47e minuut.
Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusedski verovert de bal door een tackle van achteren. Rusedski speelt de bal door. Speedie is nu in balbezit. Speedie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Curtis is nu in balbezit. Crusher verovert de bal door een tackle van achteren. Crusher probeert naar een medespeler te passen. Hansen rent richting de bal. Hansen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Juninho speelt de bal door. Rusedski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusedski probeert naar een medespeler te passen. Speedie is nu in balbezit. Speedie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen met een sublieme pass. Gascoigne rent richting de bal. Hendrie is nu in balbezit. Hendrie schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eze met een snelle inworp. Batty geeft een hoge lob. Balе bereikt de bal nog maar net als eerste. Balе schiet op doel. Sansom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Hendrie geeft een hoge lob. Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Gascoigne rent richting de bal. Gascoigne schiet op doel. Na een snelle pass probeert Morgan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Livermore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusedski probeert de bal met de borst te controleren. Crusher verovert de bal door een tackle van achteren. Speedie rent richting de bal. Speedie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley Service 43%, Notts Athletic 57%.
Guiseley Service - Notts Athletic 2:0