Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Collieries Tonbridge Hartlepool
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Palmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmer geeft een hoge lob. Nayim heeft problemen om de bal te vangen. Ricе onderschept slim de pass. Ricе draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ricе is nu in balbezit. Nayim onderschept slim de pass. Delap verovert de bal door een tackle van achteren. Ricе is nu in balbezit. Ricе draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Trossard verovert de bal door een tackle van achteren. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap rent richting de bal. Delap draait met de bal, schiet en ... Coe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Coe met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trundle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Coe probeert naar een medespeler te passen. Crow kopt de bal weg. Pearce rent richting de bal. Bynoe-Gittens verovert de bal door een tackle van achteren. Bynoe-Gittens haalt uit met een fantastische trap. Konsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Collieries - Tonbridge Hartlepool 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Collieries 43%, Tonbridge Hartlepool 57%.
Northfleet Collieries - Tonbridge Hartlepool 0:1

49e minuut.
Cruz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wissa met de inworp. Ricе bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricе geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Poe rent richting de bal. Poe geeft de bal voor. Nayim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricе bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricе schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle probeert naar een medespeler te passen. Delap is nu in balbezit. Ricе is nu in balbezit. Ricе draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Collieries 44%, Tonbridge Hartlepool 56%.
Northfleet Collieries - Tonbridge Hartlepool 0:1