Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Saints St Albans U23
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Rahman rent richting de bal. Rahman probeert naar een medespeler te passen. Reed heeft problemen om de bal te vangen. Lineker is nu in balbezit. Lineker draait met de bal, schiet en ... Gilmour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Milligan is nu in balbezit. Wilshere onderschept slim de pass. Wilshere passt de bal in één keer door. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker schiet op doel. Gilmour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker is nu in balbezit. Cox rent richting de bal. Lineker onderschept slim de pass. Lineker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Saints 54%, St Albans U23 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Saints - St Albans U23 0:0

48e minuut.
Bremner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Olise met een snelle inworp. Wilshere rent richting de bal. Wilshere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Robinson is nu in balbezit. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan probeert naar een medespeler te passen. Brady bereikt de bal nog maar net als eerste. Brady haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lineker passt de bal zonder na te denken. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner rent richting de bal. Wilshere onderschept slim de pass. Wilshere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Robinson geeft een hoge lob. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reed is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

78e minuut.
Robinson rent richting de bal. Robinson geeft een hoge lob. Bremner heeft problemen om de bal te vangen. Lineker is nu in balbezit. Lineker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Saints 56%, St Albans U23 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Saints - St Albans U23 0:0