Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gables FC Dulwich of Wight
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Howard passt de bal met de wreef. Goddard rent richting de bal. Goddard probeert naar een medespeler te passen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ... Ferdinand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ellwood geeft een hoge lob. Inworp. Goddard met een snelle inworp. Summerhayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhayes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Summerhayes rent richting de bal. Howard verovert de bal door een tackle van achteren. Parsons verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhayes is nu in balbezit. Summerhayes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collier met de inworp. Mexes is nu in balbezit. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Summerhayes is nu in balbezit. Howard onderschept slim de pass. Howard probeert naar een medespeler te passen. Mason rent richting de bal. Mason schiet op doel. Ferdinand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gables FC - Dulwich of Wight 1:0

38e minuut.
Summerhayes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Slack komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Balе geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campbell met een snelle inworp. Slack bereikt de bal nog maar net als eerste. Slack geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gables FC 50%, Dulwich of Wight 50%.
Gables FC - Dulwich of Wight 1:0

55e minuut.
Ellwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellwood geeft een hoge lob. Collier kopt de bal weg. Mexes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexes passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Owеn rent richting de bal. Owеn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Howard rent richting de bal. Slack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Slack bereikt de bal nog maar net als eerste. Slack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gables FC - Dulwich of Wight 2:0

70e minuut.
Slack rent richting de bal. Howard rent richting de bal. Slack onderschept slim de pass. Slack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gables FC - Dulwich of Wight 3:0

74e minuut.
Sansom met een sublieme pass. Slack bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellwood rent richting de bal. Slack verovert de bal door een tackle van achteren. Slack draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gables FC 40%, Dulwich of Wight 60%.
Gables FC - Dulwich of Wight 3:0