Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vauxhall City FC Tonbridge Ramblers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Gibbs-White geeft een hoge lob. Harper kopt de bal weg. Jacobs probeert de bal aan de voet te houden. Okocha is nu in balbezit. Okocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall City FC - Tonbridge Ramblers 1:0

32e minuut.
Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White geeft een lange en hoge pass. Delap is nu in balbezit. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Brits probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okocha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall City FC - Tonbridge Ramblers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vauxhall City FC 41%, Tonbridge Ramblers 59%.
Vauxhall City FC - Tonbridge Ramblers 2:0

50e minuut.
Hamed onderschept slim de pass. Hamed geeft de bal voor. Kamara heeft problemen om de bal te vangen. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Grimes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Willock probeert naar een medespeler te passen. Thorpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorpe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap onderschept slim de pass. Delap passt de bal in één keer door. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vauxhall City FC 54%, Tonbridge Ramblers 46%.
Vauxhall City FC - Tonbridge Ramblers 2:0