Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scunthorpe County F.C. Gables FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jonеs probeert naar een medespeler te passen. Hughеs rent richting de bal. Durbin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durbin krijgt een gele kaart. Hughеs moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hughеs kan niet meer verder spelen. Carmichael komt het veld opgelopen. Wallace kopt de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Goddard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goddard is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Morley verovert de bal door een tackle van achteren. Sansom is nu in balbezit. Morley is nu in balbezit. Shilton is nu in balbezit. Shilton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Parsons probeert de bal met de borst te controleren. Parsons passt de bal met de wreef. Mason rent richting de bal. Mason schiet op doel. Wetherall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scunthorpe County F.C. - Gables FC 0:1

37e minuut.
Morley geeft een hoge lob. Sansom kan de bal niet met de borst controleren. Shilton is nu in balbezit. Shilton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sturrock de bal onder controle te krijgen. Paal! Wilshere bokst de bal weg.

43e minuut.
Mason is nu in balbezit. Taylor rent richting de bal. Summerhayes verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhayes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scunthorpe County F.C. - Gables FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scunthorpe County F.C. 47%, Gables FC 53%.
Scunthorpe County F.C. - Gables FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scunthorpe County F.C. 49%, Gables FC 51%.
Scunthorpe County F.C. - Gables FC 0:2