Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor Irons Port Service
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith draait met de bal, schiet en ... Vogel kopt de bal weg. Bogarde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Underhill probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Irons - Port Service 1:0

40e minuut.
Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sawyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roberts geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Irons 35%, Port Service 65%.
Bognor Irons - Port Service 1:0

60e minuut.
Woodgate speelt de bal door. Roberts is nu in balbezit. Roberts probeert naar een medespeler te passen. Bogarde is nu in balbezit. Bogarde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bogarde is nu in balbezit. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde rent richting de bal. Smith is nu in balbezit. Smith draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Irons - Port Service 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Irons 39%, Port Service 61%.
Bognor Irons - Port Service 2:0