Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coalville London Gables FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Daar is Cartwright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas is nu in balbezit. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Gascoignе rent richting de bal. Gascoignе geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Hughеs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell geeft een lange en hoge pass. Tremble werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas is nu in balbezit. Carr rent richting de bal. Carr haalt uit met een fantastische trap. Sturrock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville London 40%, Gables FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coalville London - Gables FC 0:0

68e minuut.
Thomas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jordan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sansom rent richting de bal. Sansom geeft een lange en hoge pass. Hislop rent richting de bal. Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Mason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coalville London - Gables FC 0:1

76e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas met een sublieme pass. Daar is Carr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coalville London - Gables FC 1:1

78e minuut.
Kaur is nu in balbezit. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaur met een sublieme pass. Cantоna rent richting de bal. Cantоna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Warren met een snelle inworp. Daar is Nash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nash met een sublieme pass. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cartwright met een sublieme pass. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash probeert naar een medespeler te passen. Carr is nu in balbezit. Carr schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nash geeft de bal voor. Cantоna rent richting de bal. Cantоna passt de bal zonder na te denken. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville London 38%, Gables FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coalville London - Gables FC 1:1