Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darlington Aquaforce Bognor Irons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Sawyer is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Ledson rent richting de bal. Ledson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Irwin de bal onder controle te krijgen. Campbell is nu in balbezit. Campbell speelt de bal door. Ledson is nu in balbezit. Ledson draait met de bal, schiet en ... Patel bokst de bal weg.

33e minuut.
Roberts geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bogarde de bal onder controle te krijgen. Campbell speelt de bal door. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledson draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Huckerby heeft problemen om de bal te vangen. Renshaw onderschept slim de pass. Renshaw met een sublieme pass. Ledson rent richting de bal. Ledson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Irwin geeft de bal voor. Inworp. Paul met de inworp. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darlington Aquaforce 56%, Bognor Irons 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Darlington Aquaforce - Bognor Irons 0:0

49e minuut.
Campbell passt de bal met de wreef. Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledson. Ledson krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham probeert naar een medespeler te passen. Smith is nu in balbezit. Smith draait met de bal, schiet en ... Callaghan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darlington Aquaforce - Bognor Irons 0:1

83e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Woodgate geeft een lange en hoge pass. Fox is nu in balbezit. Smith onderschept slim de pass. Smith haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darlington Aquaforce 57%, Bognor Irons 43%.
Darlington Aquaforce - Bognor Irons 0:1